Even voorstellen: Marianne Rinzema

Marianne Rinzema logopedist

Als logopedist en klinisch linguïst is Marianne Rinzema gedreven om kinderen verder te brengen in hun taalontwikkeling. Thuis op de bank zitten is niks voor haar. Liever is ze bij vrienden, op feestjes of aan het sporten. Als ze tenminste niet op reis is…

Mijn droom: Ik ben geboren en getogen in Utrecht. En ondanks dat ik niet snel deze stad zal verlaten, is mijn droom om veel van de wereld te zien. Ik heb al heel wat kunnen reizen, maar er staan nog een hoop mooie bestemmingen op mijn wensenlijstje. Mijn droom is om een fijne basis in Utrecht te hebben met vrienden en familie om mijn heen en in vakanties mooie avonturen te beleven. 

Energie: Ik krijg energie van buiten zijn en bewegen. In de pauze een frisse neus halen om daarna weer met volle energie de kinderen te ontvangen. Of na een dag op de praktijk nog een wandeling maken of met vriendinnen knallen in de sportschool. Even mijn gedachten verzetten, heerlijk. Maar het liefst wel met mooi weer. Want zeker met een zonnetje erbij, laad ik weer helemaal op. 

Tip! Geniet bewust van wat je kind al kan en van wat het net heeft geleerd. Benoem waar ze goed in zijn. Laat ze stralen. Deze kleine momenten van geluk brengen veel magie in je leven.

Quote: Alle kinderen worden sterren als we ze laten stralen.