Even voorstellen: Lieneke van ‘t Hof

Lieneke van 't Hof logopedist

Lieneke van ‘t Hof werkt met plezier als logopedist en studeert daarnaast voor tolk Nederlandse Gebarentaal. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om een boek te lezen of te bakken. Vrienden en familie zijn heel belangrijk voor haar.

Mijn droom: Mijn droom is om de communicatie tussen doven/slechthorenden en horenden zo optimaal mogelijk te maken. Communicatie is immers zo belangrijk, dat merk ik ook in mijn werk als logopedist. Wie weet sta ik in de toekomst ook op een persconferentie te tolken… Op de langere termijn zou ik graag wat meer van de wereld willen zien. Ik wil andere landen bezoeken, de cultuur en natuur daar ontdekken en zien hoe mooi de wereld is.

Energie: Energie krijg ik van familie en vrienden om me heen! Ook krijg ik energie van bakken. Soms maak ik oude en vertrouwde recepten, maar ook nieuwe dingen uitproberen en mezelf daarin uitdagen vind ik heel leuk! Daarnaast hou ik ervan om helemaal op te gaan in een boek om zo tot rust te komen. 

Tip! Vergelijk kinderen niet met elkaar. Elk kind is uniek. Kijk liever naar wat je kind wel kan en onderzoek wat het nodig heeft om het volgende stapje te zetten. Wees trots op wat je kind bereikt!

Quote: Degene die valt en weer opstaat, is zoveel sterker dan degene die nooit gevallen is.