Even voorstellen:

Irene Sormani

Irene is in 2013 afgestudeerd als logopedist en heeft ook de master Logopediewetenschap. Zij combineert haar werk in de praktijk met diagnostiek bij het Audiologisch Centrum van Pento. Voor Irene is dit de ideale mix van behandeling en complexe diagnostiek in een multidisciplinair team. Haar expertise ligt op het gebied van jonge kinderen met spraak-, taal- en/of gehoorproblemen. 

Mijn droom: om ooit een reis te maken met een camper door Australië met mijn man en kinderen. Het lijkt me een geweldig avontuur om samen te beleven en weer te genieten van de landschappen, kustlijnen en kangoeroes. Professioneel gezien wil ik van betekenis zijn voor ouders en kinderen met communicatieproblemen. Mijn zoon heeft specialistische hulp gehad en is met een positieve benadering helemaal opgebloeid. Dat wens ik iedereen toe.

Waar ik energie van krijg: Ik koester momenten waarop ik samenkom met vrienden en familie, in de frisse buitenlucht ben, mijn hardloopschoenen aantrek en mijzelf verlies in (kinder)boeken.

Tip: Geniet van de kleine stappen die jij en je kind maken. Soms zie je de kleine overwinningen – die er altijd zijn – niet meer als de zorgen overheersen. 

Quote:  ik zie lichtjes in je ogen -kom eens heel dichtbij- ik zie mij- je ogen zijn twee spiegeltjes- zie jij het ook bij mij? (Hans en Monique Hagen)