Even voorstellen: Hanneke van der Hoek - Snieders

Hanneke Snieders logopedist

Elk nieuw geleerd woord is voor Hanneke van der Hoek – Snieders een feestje, tenminste als het wordt uitgesproken door één van haar cliënten. Ze houdt van brainstormen over vakinhoud, maar kan zich ook verliezen in een gesprek met haar man of vriendinnen onder het genot van een goed glas wijn.

Mijn droom: Al van jongs af aan vind ik veel verschillende dingen leuk: muziek, vrienden, nieuwe dingen leren, mensen verder helpen. Al die dingen weten te combineren tot een goede balans, dat is mijn droom. Grote dingen bereiken, maar ook tijd maken voor kleine!

Energie: Het combineren van theorie en praktijk houdt mij in balans. Ik hou van een uitdaging, een (spreekwoordelijke) puzzel om mijn hersens over te breken. Dat begint met alles op een rij te zetten, verschillende oplossingen te overwegen, me in te lezen of te overleggen met een collega. En dan? Het toepassen! Als het dan uiteindelijk lukt krijg ik een enorme energieboost.

Tip! Speel met je kind! Maak contact, heb lol en doe dingen samen. Dit draagt bij aan een goede band tussen jullie en geeft je kind zelfvertrouwen. Bonus: het is ook nog goed voor de  taalontwikkeling. 

Quote: Als een bloem niet bloeit, fix je de omgeving waarin hij groeit, niet de bloem.