Even voorstellen: Halima Seddouki

Logopedist Halima Seddouki

Halima Seddouki geniet van de lachende gezichtjes van trotse kinderen als ze beseffen wat ze geleerd hebben. Zij geniet van goed gezelschap en lekker eten. Dat laatste maakt ze ook graag zelf.

Mijn droom: Stiekem droom ik van een toekomst als banketbakster én logopedist. Ik geniet enorm van beide en ben Halima niet zonder. Logopedist: check, banketbakster: nog geen toekomstplannen. Maar boven alles droom ik van een toekomst vol liefde, geluk en gezondheid met een gezin.

Energie: Ik krijg energie van de zon die schijnt, een leven vol positiviteit, het geluk van een dierbare en de dankbaarheid van mijn cliënten. En als mijn hoofd even vol zit, gaat er niets boven een dagje in de keuken met een heerlijke taart als eindresultaat.

Tip! Jouw positiviteit straalt uit naar je kind. Laat zien hoe groot jouw vertrouwen in je kind is, benoem wat het allemaal al kan en complimenteer de groei die je ziet!

Quote: Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen