Even voorstellen:

Chantal van IJken

Dit is Chantal van IJken. Zij is in september 2022 gestart met de deeltijdopleiding Logopedie bij Fontys Hogeschool in Eindhoven en loopt voor lange tijd stage bij Logopedie Lingua.

Chantal is al bijna 19 jaar werkzaam in de kinderopvang, waarvan de laatste jaren op een VVE-peutergroep. Je kunt dus wel stellen dat zij een grote affiniteit heeft met het werken met kinderen. “Ondanks het plezier dat ik nog elke dag heb in het werk op de peutergroep is dit voor mij een mooie volgende stap. De opleiding en stage zie ik dan ook als een geweldige kans om mijn opgedane ervaring in het werken met kinderen verder te verdiepen. Waar het met mijn werk nu ophoud bij het rapporteren en begeleiden van het proces na het constateren van een spraak/taal probleem, kan ik straks als afgestudeerd logopedist net dat stapje meer betekenen.”, zegt zij enthousiast!

Naast het werken met kinderen vindt Chantal het vooral ook fijn om veel tijd met haar eigen gezin door te brengen. “Met drie opgroeiende kinderen is er dan ook altijd gezelligheid in huis. We trekken er graag samen op uit. Zo hebben we al heel wat musea gezien en ook lekker buiten een klompen- of blote voetenpad staat vaak op ons programma.” Verder vindt Chantal het heerlijk om te zwemmen en dan het liefst buiten. In de vakantie gaat zij graag zeilen: “Als het weer dan een beetje mee zit en ik kan zo overboord springen om te zwemmen of drooggevallen op het wad rondstruinen ben ik een heel gelukkig mens!”

Wij prijzen ons gelukkig met een stagiaire als Chantal, die goede aansluiting heeft bij de collega’s, bij de kinderen die therapie volgen en hun ouders. Met haar enthousiasme en leergierigheid, maar ook haar creativiteit, het denken in oplossingen en haar hulpvaardigheid, hebben wij er een fijne collega in wording bij!