Even voorstellen:

Henriëtte Delsing

Van kinds af aan heeft Henriëtte veel gezongen. Het was voor haar daarom een logische keuze dat ze een vak zou kiezen waarin de stem centraal staat.

Mijn droom: Als de mensen om mij heen zich op hun gemak voelen. Ik wil me betrokken voelen bij de mensen om mij heen. Ik probeer de positieve dingen in het leven op te zoeken en kan daar dan heel blij van worden.

Energie: Ik krijg energie van mijn 3 kinderen en van vrienden om me heen. Ik kook graag en kan met lekker koken mijn rust vinden. Verder geven vakanties met mijn echtgenoot mij veel energie. Sinds de verkoop van mijn eigen praktijk trekken we er samen veel en lang op uit. Heerlijk.

Tip: Loslaten is zelfstandigheid geven, maar zorg dat je als ouder steeds achter je kind staat, zodat je je kind kunt opvangen als het valt.

Quote: Elk klein stapje kan al een groot verschil maken